Dampe är en sooopa

Kom på att jag inte har skrivit på ett tag så jag kan berätta om min helg!

Fredag: Jag åkte till stan med Jeppe, Dampe, Gurra och Sibel. Vi knallade omkring, käkade på Burger King mm. Helt plötsligt blev jag, Jeppe och Dampe ensamma så vi åkte till en skivaffär... som var stängd! Jag försökte gömma mig för Dampe och Jeppe hela tiden. Såhär i efterhand vet jag inte riktigt varför men antagligen av tristess eller ren "flummighet". Kul hade vi iaf!
Sedan drog jag till Bella och Filippa en snabbis och där var det en massa folk, det var någon sorts "hejdåkimhadetsåbraiturkiet grej".
OCH efter det drog jag till Dampe och spelade "truco" och sen har jag minnesluckor här och där så det är inte värt att skriva om det. *fniss*

Lördag: Jag och Ida åkte till stan och jag införskaffade fler grejer  från listan! Jag ska lägga upp bilder på allt när jag har fått bilderna från Ida! Har bara några få saker kvar på listan nu. JAY!
Efter det drog jag hem och käkade middag, började vänta på Dampe och Jeppe som var på någon statistgrej men då dom kom hem vid elva så orkade inte jag dra ut så jag sov.

Söndag: Sprang runt i hela Haninge centrum med pappa på jakt efter shorts till honom, det var kul till en början men sedan blev det bara jobbigt... Eftet det drog jag till Dampe och vi spelade "truco" sedan ringde Adam och sa att vi skulle ut till ängen, där var Goffe och Matte (som jag inte har träffat sen skolavslutningen, wej). Vi satt där och spelade "truco" och sedan bestämde vi oss för att vi var hungriga så jag, Dampe och Adam drog till donken! Efter det drog vi till Gurrrrraaa och sedan satt Jag, Jeppe, Gurra och Dampe på ängen och chillade igen (eller egentligen väntade vi på Adam.. Som aldrig kom?.. fattade aldrig det där).

Idag åkte jag till jobbet som vanligt halv sju, men började må grymt illa så jag åkte hem och spydde.. Så nu sitter jag här och skriver  världens sämsta och tråkigaste bloggínlägg med dålig svenska och helt utan inlevelse!
Like.... PUSS OCH KRAM..  ha det bra!


/ Camilla ♥

Three little birds


The people who were trying to make this worl worse, are not taking a day off. How can I?
Light upp the darkness.  - Bob Marley




Idag är jag sjuk så jag har just tittat på I am legend! Kan inte låta bli att gråta lite då och då i den filmen, när man ser hans fru och dotter dö, när hunden dör, när han dör och när den här scenen då han berättar om Bob Marley är, jag blir helt sjukt rörd!

Den här mannen alltså! Värd att minnas!

"Don't worry bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be all right.
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right!"    
  / Camilla ♥

Eclipse

"BELLA?"

Edward's soft voice came from behind me. I turned to see him spring lightly up the porch steps, his hair windblown from running. He pulled me into his arms at once, just like he had in the parking lot, and kissed me again.

This kiss frightened me. There was too much tension, too strong an edge to the way his lips crushed mine-like he was afraid we had only so much time left to us.

Seriöst.. jag är besatt! Läs den!


Twilight!



En scen från twilight har kommit upp på youtube! jag döör!

Eclipse

" Alice? Alice!"
Angelas voice yanked me from my reverie. She was waving her hand bakc and forth in front of Alice's blank, staring face. Alice's expression was something i recognized - an expressios that sent an automatic shock of panic through my body, The vacant look in her eyes told me that she was seeing something very different from the mundane lunchroom scene that surrounded us, but something that was every bit as real in its own way. Something that was coming, something that would happen soon. I felt the blood slither from my face.
Then Edward laughes, a very natural, relaxed sound.
Angela and Ben looked toward him, but my eyes were locked on Alice. She jumped suddenly, as if someone had kicked her under the table.
"Is it naptime already, Alice?" Edward teased.
Alice was herselg again. "Sorry, I was daydreaming, I guess."
"Daydreaming's better than facing two more hours of school," Ben said"
Alice threw herself back into the conversation with more animation than before - just a little bit too much. One i saw her eyes lock with Edward's, only for a moment, and then she looked back to Angela berfore anyone else noticed. Edward was quiet, playing absentmindedly with a strand of my hair.

Där är jag i eclipse just nu och nu tvingade jag mig själv att inte läsa mer, vill ha något att läsa i Turkiet.. Håller på att bli galen när jag inte får läsa vidare så jag var bara tvungen att skriva in lite här... Äsch jag vet inte.. Behövde göra något för att hålla tassarna borta ifrån boken!

/ Camilla

Gong li

Hallå i stugan!
Igår slaggade jag hos kim, eller om de tre timmarna jag sov räknas.... Jag spenderade natten hos Kim! Vi var hos Dampelampe en stund på kvällen i brist på något annat att göra.. eller snarare vi kunde itne bestämma vad vi skulle göra.. Sen blev vi trötta och drog hem och tittade på världens bästa film "10 orsaker att hata dig"!
Det var mys, fast idag var jag såklart död på jobbet men dagen gick ganska snabbt ändå.

Var i stan igår jö! Lyckades handla lite grejer från shoppinglistan men som vanligt lyckades inte

● Bikini  Klart!

●1-2 par shorts - lyckades köpa ett par shorts!

● Kjol - 50% fail

● Vattenfast mascara - fail
● Ögonfransböjare - fail

Något linne eller topp självklart klarade jag det! and i will buy more and more... and som more!
●  Solglasögon - fail

Sen köpte jag en klänning, det är därför jag bara fick 50% fail på kjolen, för en klänning är ju nästan en kjol !

Har ändå massa saker att köpa, såhär lyder camillas nya "camillas needs lista"
●  1 par bruna shorts
●  kjol
●  Mascara
●  Ögonfransböjare
●  Linne eller topp
●  Solglasögon
Måste fixas!

Men här är mina inköp!
  Shorts - divided 98 kr
 Linne - divided 149 kr
 Klänning - divided 199 kr
 Bikini - H&M 98 kr/del

/ Camilla ♥

hard work work

Idag jobbade jag som vanligt! Och den här dagen gick faktiskt otroligt snabbt! Vilket gör mig glatt förvånad eftersom dagarna brukar vara väldigt sega på spiral specialisten.. Mina fingrar blöder lite här och där eftersom jag fick hålla på med vassa grejer idag... grymt vassa! ... liksom duuude... jag hade handskar ? :S och ändå lyckas jag typ kutta upp alla fingrar.. hmpf...

Jag har kommit fram till att jobbet gör så att jag knappt har tid för kompisar. Det är grymt irriterande!!

Idag ska jag iaf åka til lstan med kim och shoppa, shoppa, shoppa.. För idag fick jag pengar, pengar, pengar!

Jag har inget mer att säga... eller jo! Eclipse äger! OCH JAG KAN INTE VÄNTA PÅ TWILIGHT FILMEN LÄNGE TILL. Är grymt rädd för att den ska sabba boken men ändå ser jag verkligen fram emot den! Här är trailern!



/ Camilla ♥

whats that spell... go to hell

jag önskar att allt var som det var förut... jag saknar det så sjukt mycket! kan man vrida tillbaka tiden? berätta hur isåfall

god natt

Say my name

Det blev som jag trodde, jag är här och skriver igen!
Glömde säga det, sålde hamstrarna igår! Alla utom en som Amanda ska ha. Det kändes lite sorligt men ändå skönt, började bli lite jobbigt att sköta om tio hamstrar >.<  Kan hända att jag "råkar behålla ungen som jag har kvar istället för att sälja den till Amanda. Är helt kär i den och den verkar vara helt kär i mig! Vet inte om det är en kille eller tjej så jag har funderat på namn som Sam, Alex och kanske Kim (efter min fru dåra). Vad tycker ni?

De var så söta när jag skulle lämna dom. De blev så nervösa av att åka bil och allt det där så de la sig i en liten hög i ett hörn. Alla stod runt mig och tittade och det hördes små "aaaw" lite här och där. Haha
 
Hade tyvär bara en mobilkamera så ni får nöja er med det!

Btw! Dagens låt blir Mr Brightside med the killers! Den kom upp på ipoden idag och jag blev fylld av nostalgi! Jag ryser alltid av den låten och jag kommer aldrig att tröttna på den!



Nu ska jag göra rent hos hamstrarna sen ska jag fika med Kimman som just nu väntar otåligt på mig xD

kimmo säger:

äru klar?

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

nää väntar på pappa

kimmo säger:

var är han då?

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

på jobbet xD

kimmo säger:

varför väntar du på honom?

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

han ska hjälpa mig med burarna och laga mat xD

kimmo säger:

blueeh, det kommer ju ta jättelång tid

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

jag vet >.<

kimmo säger:

ugh jag sitter och är sentimental


*vanlig konversation*

kimmo säger:

jag kan inte kolla på systrar i jeans

kimmo säger:

jag börjar typ gråta

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

why ?

kimmo säger:

och jag har lagt ner typ asmycket tid på min make-up

kimmo säger:

jag vet inte

kimmo säger:

sa ju det, jag är sentimental Xd

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

HAHAHAHHA

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

tänk på att jag har jobbat hela dagen! dont push me! Kan bli ett mentalbreakdown!

kimmo säger:

två bölande tonåringar på mcdonald's

Camilla' whats that spell... go to hell säger:

hahahah how will it end? xD

kimmo säger:

vi blir utkörda och portade

kimmo säger:

f00 life

HAhaha läs om du orkar


Ha en trevlig kväll!



 

/ Camilla ♥

The start of something new

Hola!
Nu är jag hemma från jobbet och jag är grymt sliten efter en tuff dag! Jag vaknade klockan sex och kände att det var helt omöjligt att gå upp, jag bad till gud om att få sova i några timmar till... Efter att ha hört kims röst i huvudet "ta det som en man!" lyckades jag kravla mig upp. Idag fick jag dessutom ett ansträngade jobb, jag fick ta i som in i norden för att den där jäkla metallbiten skulle bli böjd så nu sitter jag med träningsvärk i armarna.. Inte nog med det, jag lyckades skära mig 3-4 gånger på dem.. Så mina fingrar är helt omplåstrade och mörbultade..

Och nu har jag äntligen en egen design till bloggen! Och den fixade min finaste Kim! Jag är så glad och nöjd! Spana in hennes blogg för hon är bäst! Kim<3
Idag ska jag åka och fika med sötkorvenkim! Jag har seriöst sett fram emot det hela dagen!


Kim och jag! :) <3 <3 <3 Stay with me forever!


De senaste två veckorna har jag varit helt fast i stephenie meyers vampyrböcker! Jag har tvingat mig själv att göra något annat än att läsa för att inte läsa ut dem för snabbt! Har några sidor kvar på new moon och ska låna eclipse av kim idag.
Den ska jag verkligen försöka ta det lugnt med så att jag kanske har kvar lite på den när jag är i turkiet! Men när jag har läst ut den har jag ju en helt annan bok med henne att läsa, the host! Men jag vet hur besviken jag kommer bli när jag har läst ut eclipse och måste vänta på att den fjärde boken med Edward och Bella ska komma ut!

sgsgsd          


Imorgon får jag lön! JIPPIE! Jag har en massa saker som jag måste köpa och jag ska nog försöka ta mig in till stan redan imorn för att få klart vissa saker!
Shoppinglista:

● Bikini (måste måste måste ha en ny bikini till turkietresan)

●1-2 par shorts

● Kjol

● Vattenfast mascara (någon som har något tips?)
● Ögonfransböjare

● Något linne eller topp - egentligen inte något som akut behövs men det är så kul att köpa sånt..

Nu har det här inlägget börjar bli löjligt långt! Så jag ska sluta.. skriver säkert om en stund!

/ Camilla ♥

Grrr

Bilden fuckar upp sig. Någon som vet varför?
//Kim

Victory

Så, det är klart för stunden.
Eftersom jag inte vet vad Camilla vill ha (rawr) så får hon nu bedömma vad som behövs göras för att förbättra det.

Vad tycker du sötnos?

Jag signar i alla fall ut nu för att försöka fixa lite med min egen blogg.
So long.

« Kim »

Tjosan

Kim här. Jag har gjort inbrott i Camillas blogg (sanningen är att hon gav mig lösenordet XD) och tänkte bara säga Hej, här är jag.
Så varför är jag här då?
Jo jag har fått i uppdrag att designa min vackra frus blogg, så det är jag här för att göra, även om det tagit längre tid än planerat att få mitt lata arsle till att göra det också.
Så om det ser stökigt ut så vet ni nu varför.

Tjingeling!

Ps. Jag är grymt cool!
(Min blogg)

« Kim »

Collide

Har inte skrivit på ett tag eftersom jag har varit på landet! Det har varit riktigt mýsigt och jag kanske lägger upp ett par bilder därifrån när jag orkar. Är inte så pigg på att skriva just nu eftersom jag just kom hem och jag är grymt trött.. SKa jobba imorgon också... fyfan..
Fick sms 05:51 av niclas imorse! "Tja då, vi syns om typ 100 dar, hare kul i sverige- hahaha". Nu har han då taggat till Italien och kommer v ara där i tre veckor, en dag innan han kommer hem åker jag till turkiet så vi kommer inte ses på typ en månad! fett steeelt!
Känns inte som att jag har träffat så många sen vi fick sommarlov.. Very, verryyyy bad. And sad!

Im walking on sunshine.. woooaaaah

Okej... nu är jag pigg o glad igen! *not* Men jag tänker lådsas lite!
Såhär såg mästerverken jag fick göra idag ut!

              

Dem kan ju nästan se spännande ut att göra men... nej. Det var dom inte, efter sisådär 200 stycken var jag trött och då hade jag 800 kvar att göra! Kuligt.

Har precis tittat på Gossip Girl och har en känsla av att vilken sekund som helst kommer jag gå och lägga mig!
Nightinight!

/ Camilla ♥

Heart burst into fire

Igår somnade jag runt två, halv tre... Klockan sex kravlade jag mig upp ur sängen och gick upp och jobbade.. Nu är jag mer eller mindre död! Sov middag på jobbets toalett idag! Då snackar man om trött!
Tänkte slänga in en dagens låt iaf! Den fick mig att överleva den här dagen, eller bandet fick mig att överleva men framförallt den här låten!
Heart burst into fire med bullet for my valentine!


Slänger kanske in ett roligare inlägg senare ikväll, om jag orkar! Annnars hörs vi imorn!

/ Camilla

THE HIVES <3

Jag tjatade på martin om att han skulle börja spana in och kommentera min blogg och..

Marre säger:

hmm..

Marre säger:

om du skriver en hyllning till The Hives"VÄRLDENS BÄSTA LIVE BAND"

Marre säger:

DÅ kanske en kommentar dyker upp

Nu är det såhär att enligt mig är The hives ett av världens bästa live band! Så det var inte så jäkla svårt !


Kärlek till dom <3

/ Camilla

Jag sjunger ut

Apropå att lägga upp youtube filer, nu tänker jag göra reklam för mina kompisar 3rek (;D) och lägga upp mr.crabfish!



nada 
Kom till deras myspace genom att trycka på bilden ^^

OKej, seriöst! Nu ska jag gå ifrån datorn och försöka hålla mig från att blogga tills ikväll xD

/ Camilla ♥

Dear god

Jag är så jääkla trött. Och jag är sjukt rastlöös.. Kom fram till att det är snart en vecka sedan jag träffade krullis o niclas och alla.. Längesen jag var ifrån dom så länge och det känns helt sjukt på något sätt xD Och Niclas åker till Italien på Söndag och jag åker till landet på fredag.. Så jag paxade niclas på Onsdag kväll eller torsdag! Nice nice

Hamsterungarna börjar bli större nu, så jag måste börja fundera på hur jag ska bli av med dom snart. Det kommer vara så sorligt för dom är ju så söööta! Hoppas verkligen att djuraffären vill ha dom, och sen ska ju Amanda ta en också. Om du är intresserad av att köpa en så är det bara att höra av sig!



Jag vet att jag kanske överanvänder funktionen att kunna lägga in youtubefiler men jag kan inte låta bli! Det är helt omöjligt att sluta lyssna på Dear god med avenged sevenfold!

Jag blir helt tårögd av den! Lyssna på den nu!

Är det någon som har något bra filmtips att dela med sig av ? (:

/ Camilla ♥

When you lose something you can't replace

Tänkte börja med lite dagens grejer... Idag är jag taggad på dagens låt och dagens bok! 
Och det blir en lugn låt! Det är en låt som man alltid kan lyssna på, för man tröttnar alltid! Jag lovar att jag kommer lyssna på den hela livet ut!
Dagens låt är:

*trumvirvel*

Fix you med Coldplay




Twilight BookSedan är jag tvungen att låta stephenie Meyers bok twilight bli dagens bok! För den är helt underbar för alla er som älskar vampyrböcker! Kim har smittat mig!
Har läst den första och väntar på att den andra (New Moon) ska bli ledig på biblioteket! Den är helt underbar och jag kunde knappt slita mig ifrån den. Den kommer ut på film i höst också! Hoppas verkligen filmen blir bra, hatar när man gör dåliga filmer på bra böcker
Taget från bokens baksida:
Isabella Swan flyttar till [Forks], en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.


/ Camilla ♥

Tick tick tick tick tick tick tick BOM!


Godmorn!!
Idag fick jag ju som sakt ledigt från jobbet för att försöka bli frisk!  Guuud vad skköönt, ska verkligen ha en slappardag och inte göra någonting alls. Jag tänker inte ens sätta på mig kläder, jag ska gå runt i pyjamas hela dagen!

Igår jobbade ju jag och det var verkligen en skitdag, alla man ringde var otrevliga! Juste jag jobbar på s-post, jag ringer runt och kollar så att folk har fått sin mitt i tidning. Först är det någon jäkla finne som typ driver med mig totalt på finska och jag sitter och säger okej..... Medan han typ har värsta konversationen på finska. TIllslut pallar jag inte och lägger på. Sedan är det någon kärring som skäller ut mig i typ tio minuter för att¨hon tror att jag är en försäljare, jag säger gång på gång att jag inte säljer något och frågar om hon har fått sin tidning.. Och varje gång utbrister hon "JAG VILL INTE HA NÅGONTING NEJ".... så jäkla trög, tillslut säger jag "förlåt men jag orkar inte" och lägger på.
Sedan är det någon som skäller på mig för att det var en utlänning som delat ut tidningen.. Då blev jag rent ut sakt arg. Hon var först sur för att hon hade fått två tidningar så då sa jag att det var väl bättre än ingen. Då blev hon sur och sa att hon inte vill ha massa onödiga grejer i brevlådan och att hon hade försökt stoppa brevbäraren från att ge henne en till tidning men att eftersom brevbäraren inte kunde svenska hade hon inte förstått.
 "jag tänkte bara att ni ville veta att hon inte kan svenska, för så ska det ju inte vara"
"men... det är vi säkert medvetna om.. Hur ofta pratar du med din brevbärare. Hon ska ju bara dela ut tidningen. inget annat"
 "jaa men hon kunde inte svenska, hon var en utlänning"
"men dom ska väl också få jobba? Och hur många jobb finns det för folk som inte kan svenska? Det här är ett av de jobben som borde funka ändå!"
Sådär lät det en stund. Sedan började hon krypa och säga att hon inte menade något illa och bla bla bla.. Jag blev sur och tog bort henne från listan!

Nu ska jag göra ingenting! Skriver igen senare!

/ Camilla ♥

Chocolate!


Glömde säga det att igår på eken fick jag paket av tjejerna med överlyxig choklad som jag aldrig skulle köpa annars och ett kort där det stod "tack för i år! /Handbollstjejerna". Hur gulligt som helst! Jag blev jätteglad!
Har en känsla av att chokladen kommer räcka gaanska länge, har redan smakat en bit och blev förvånadsvärt mätt på den!

Kom att tänka på att jag inte har träffat krullis och alla sen i tisdags, känns lite weird! Måste träffa dom någon dag ju!

Nu ska jag tagga till jobbet!

/ Camilla ♥

I could be brown, I could be blue,I could be violet sky

Godmorgon!
Jag sitter självklart fortfarande och är deprimerad över att jag missade Where the action is... Jag och Jeppe tittade på The hives på webben live, och duu... DOM ÄR SÅ JÄKLA GRYMMA LIVE! Helt underbara. Jag blev kär! Snart är det lika mycket kärlek till dom som till Mcfly! Då borde alla som känner mig fatta allvaret ^^
Idag är det jobbatime igen, men idag slipper jag iaf åka in själv! Adam har också börjar jobba där. Trevlans trevlans.
Annars händer inget speciellt alls idag, Jag skulle ha åkt och tittat på handboll idag men eftersom Berget aldrig hörde av sig har jag ingen aning om matchtider.
Jag fick btw ledigt från jobbet imorn eftersom pappa tyckte jag borde vara hemma och vila en dag! Då ska det sovas och slappas!
Kännner för att lägga upp en såndär glad låt! Och då blev det mika - grace kelly, vet inte varför jag kände för just den.. Men jag känner mycket nostalgi över den låten och man kan ju inte låta bli att bli glad av den!


Nu känner jag att jag inte har något mer att skriva om.. Hejsvejs!

Juste! 

Lite kärlek till Mcfly <3
/ Camilla

Where the action is!

 
Jag vill se dooom...


Alltså jag blir så jäkla deprimerad! Jag skulle typ dö för att få vara på where the action is just nu... Kunde ha köpt biljett av Krullis men pank som jag var ville jag inte råka på några skulder... Sitter och tittar på det på webben...  http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/wheretheaction/article2679371.ab det gör mig kanske mer deprimerad, men jag måste! Just nu spelar Mando Diao! 22:20 spelar the hiiives!! FAAAAAN! JAG VILL SEE! Men niclas ska iaf ringa mig då... Han och krullis lär ju röjja som faan just nu ! Fett kul!


Var tvungen att lägga upp en låt med dom bara för det ^^

Var i alby igår, men mådde inte så jäkla bra. Är ju ganska förkyld. Alla sa att jag såg sjuk ut (tack xD) och undrade hur jag mådde 24/7.. Då sandra sa "du har en vagel i ögat" (var svullen pga ögoninflammationen) räckte det för mig, jag gick hem! och då var klockan typ elva.. Men aja ^^ Dom som stannade hade väl säkert ganska kul där. Jag mötte polisen när jag skulle därifrån, ringde och varnade Italo men vet inte vad som hände med det. Får fråga någon dag, om jag kommer ihåg!

Idag var en konstig dag, vaknade av att morfar ringde och undrade vilka tider mina tjejer skulle spela idag och efter det hade han en lång predikan om hur viktigt det var att ha med sig regnjacka idag... Efter att ha lovat att ta med en jacka fick jag lägga på. Mitt lag kom fyra i gruppen och sen åkte vi ut i första slutspelsmatchen, vilket var lite surt! Men dom var jätte duktiga och kämpade så jag var nöjd igen! Imorgon ska jag ta mig dit och coatcha det andra laget med Berget. Håll tummarna för att det går bra för dom imorn!
Juste! Var hos läkaren idag, jag har ögoninflammation! Fett onice! Jag som hatar att pilla i ögonen och sånt... ögondroppar är så jäkla obehagligt, kalla mig mes.
Om en stund ska jag till Jeppe och titta på Dead Silence... Jag kommer typ dööö, den är faktiskt riktigt läskig!

click to read the script



Ha en trevlig kväll!

/ Camilla  ♥

If i were god

Juste, måste bara säga att rubriken nästan aldrig har något med själva inlägget att göra, det är oftast en mening från låten jag lyssnar på för tillfället.. Så nu är det if i were god med bloodhound gang !


Har ingen förklaring till bilden, hade bara lust ^^


Man blir helt slut efter en hel dag på heden! Gick hem och sov i en underbar timma efter! Matcherna gick väl sudär idag, lag 1 hade en förlust och en oavgjord och lag 2 hade en seger och en förlust. Men tjejerna kämpade mucket bra, så jag som tränare är nöjd!
Är det bara jag som har problem med att lägga upp bilder i bloggen? Får inte fram någon väljbild/bläddra grej? Så jag måste typ kopiera in bilder...

Aja.. Nu ska jag käka middag om en stund och sedan blir det väl alby... Som sakt, BE THERE OR DIE!

/ Camilla ♥

Jag är bäst!

Just nu är klockan 09:37 och jag ska snart i väg på Eken Cup och coatcha mitt lag! Taggad till tusen! (ida, om du läser det här så ring mig. Jag har ett uppdrag till dig!)
Igår jobbade jag för första gången den här sommaren på mitt kära spiral specialisten... Det var helt klart den jobbigaste dagen på länge. Trodde att jag skulle:

1. Somna
2. Få panik och springa vrålandes ut genom dörren
3. Börja tänka för mycket och brista ut i gråt
4. Bli jobbigt social och prata med alla
5. Dö av uttråkning
6. Slå någon
7. slå sönder hela företaget
8. få sparken

Men jag klarade mig riktigt bra. Det som fick min dag att krasha helt var att när jag kom på morgonen skulle jag gå till mormor och be henne ge mig lite fula verkstadskläder så att jag slipper ha sönder mina. Så går jag in i hennes lilla jobbrum så har hon fått en ny kollega brevid sig. Jag kommer in i rummet och mormor säger glatt "det här är mitt barnbarn!". Kollegan (jag orkade inte komma ihåg namnet hon sa då hon presenterade sig) tittade på mig och utbrast "åååh vad söööt.". Jag stirrade på henne och tänkte "camilla, spring ut härifrån medan du kan!!". Liksom, vad är jag? Ett djur?! Men som den väluppfostrade flickan jag är log jag lite ansträngt mot henne och bet ihop ilskan.
Dagen var gryymt seeg och sista timmen vägrade jag mer eller mindre arbeta.. Satt och tittade ut genom fönstret.. Hoppas jag inte får sparken eller något! Jag kom fram till att mina arbetarbyxor var för rena för att se ut som arbetarbyxor så jag oljade ner dom bara för sakens skull! Kan man få sparken för det också? fast... eh..  nä..


På kvällen var jag hos Jeppson och tittade på what happens in vegas! Den filmen är faktiskt grymt rolig!  Om du inte redan har sett den, SE DEN! Föresten, du som har sett den.. SE DEN IGEN!
Idag vaknade jag och mina ögon var typ helt ihopklibbade?! Jag trodde att jag var blind ett tag... Innan jag kom på att mina ögon var stänga dåra. Jag lyckades få upp ögonen och tittade mig i spegeln och såg ett par knallröda ögon... Och det röda försvinner inte.. Så jag kommer se helt rödgråten ut hela dagen.. Men men det är en världslig sak!
Ikväll är det partyparty i alby! Be there or die!

/ Camilla ♥

Ny blogg!

NY BLOGG *JUBEL*
Yeaah.. min walk in the sun blogg blev lite ofrivilligt följd av min mamma vilket resulterade till att den blev nååågot begränsad. Så nu gör jag en ny och nu kan jag skriva om exakt vad jag vill. Kändes inte så kul att berätta om helgens dumheter när man visste att ens käre mor skulle läsa det. Och nu ska jag lova mig själv att aldrig mer göra en ny blogg! Hahaha. Fick tom göra en ny mail för att kunna göra den här, var inte på det kreativa humöret då jag gjorde en email med namnet [email protected]! Hahah aja, muy bien!
Namnet seize my day är väldigt fyndigt enligt mig, det betyder beslagta min dag. Och det var helt min idé (egentligen kommer det från Avenged Sevenfolds låt seize the day, men det skulle jag aldrig erkänna) och jag känner mig stolt..
Ska fixa någon form av bloggdesign någon dag med hjälp av Alex! Det kommer säkert bli asbra!

/ Camilla ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0