Jag är bäst!

Just nu är klockan 09:37 och jag ska snart i väg på Eken Cup och coatcha mitt lag! Taggad till tusen! (ida, om du läser det här så ring mig. Jag har ett uppdrag till dig!)
Igår jobbade jag för första gången den här sommaren på mitt kära spiral specialisten... Det var helt klart den jobbigaste dagen på länge. Trodde att jag skulle:

1. Somna
2. Få panik och springa vrålandes ut genom dörren
3. Börja tänka för mycket och brista ut i gråt
4. Bli jobbigt social och prata med alla
5. Dö av uttråkning
6. Slå någon
7. slå sönder hela företaget
8. få sparken

Men jag klarade mig riktigt bra. Det som fick min dag att krasha helt var att när jag kom på morgonen skulle jag gå till mormor och be henne ge mig lite fula verkstadskläder så att jag slipper ha sönder mina. Så går jag in i hennes lilla jobbrum så har hon fått en ny kollega brevid sig. Jag kommer in i rummet och mormor säger glatt "det här är mitt barnbarn!". Kollegan (jag orkade inte komma ihåg namnet hon sa då hon presenterade sig) tittade på mig och utbrast "åååh vad söööt.". Jag stirrade på henne och tänkte "camilla, spring ut härifrån medan du kan!!". Liksom, vad är jag? Ett djur?! Men som den väluppfostrade flickan jag är log jag lite ansträngt mot henne och bet ihop ilskan.
Dagen var gryymt seeg och sista timmen vägrade jag mer eller mindre arbeta.. Satt och tittade ut genom fönstret.. Hoppas jag inte får sparken eller något! Jag kom fram till att mina arbetarbyxor var för rena för att se ut som arbetarbyxor så jag oljade ner dom bara för sakens skull! Kan man få sparken för det också? fast... eh..  nä..


På kvällen var jag hos Jeppson och tittade på what happens in vegas! Den filmen är faktiskt grymt rolig!  Om du inte redan har sett den, SE DEN! Föresten, du som har sett den.. SE DEN IGEN!
Idag vaknade jag och mina ögon var typ helt ihopklibbade?! Jag trodde att jag var blind ett tag... Innan jag kom på att mina ögon var stänga dåra. Jag lyckades få upp ögonen och tittade mig i spegeln och såg ett par knallröda ögon... Och det röda försvinner inte.. Så jag kommer se helt rödgråten ut hela dagen.. Men men det är en världslig sak!
Ikväll är det partyparty i alby! Be there or die!

/ Camilla ♥

Kommentarer
Postat av: maddis

hoppas du haft en bra dag, (trots att det är fredagen den trettonde) ;p trevlig helg!

2008-06-13 @ 18:08:25
URL: http://mmadds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0