New Born



Nu sitter jag hemma, redigeringen sket sig då det inte gick att spara bilderna pga att det enligt datorn var för fullt på datorn... Jag och Kim misstänker att det var något som var fel.
Jag hade under veckan bestämt mig för att jag skulle göra något riktigt kul ikväll, men nu känner jag att jag verkligen inte orkar. VIll bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske titta på Lets dance finalen med mamma och sätta på någon film senare. På vägen hem köpte jag t.o.m en Ben o jerry glass! muuums!! En riktig slöarkväll ska det bli!
Lyssna på Mcfly ska jag minsann göra också! Har tagit värsta nostalgitrippen med de kära pojkarna i Mcfly i eftermiddag efter att jag och kim tittade på en massa youtube-klipp med dem i skolan! Underbart!
 The End - Mcfly
 
Imorgon måste jag plugga på dagen, har jättemycket rester + att jag har en svenska uppsats till på måndag och en engelska uppsats tills på tisdag... På Kvällen ska jag till Viktor! Det är maskerad, man ska vara sin motsats, - ungefär som att om man är "emo" så ska man komma som fjortis.
Jag ska klä ut mig till bimbo! Jag ska ha en rosa tröja som är ganska ur-ringad... Halsband, armband, mycket smink, uppsatt hår (tror jag), kanske en väska som det står "hollywood" på (HAHA) och jeans eller kjol. Tror det blir jeans för det är så kaallt!
På söndag blir det till att plugga ännu mer. Tvi!

Peace Out!



/ Camilla ♥

BLOGGEN ÄR IGÅNG IGEN!

Japp, nu har jag bestämt mig för att jag vill börja blogga lite smått igen! Så nu gör jag det!
Jag tänker inte köra någon "det  här har  hänt sedan jag bloggade sist" för det skulle bli väldigt långt. Man kan väl säga att det har hänt mycket, första terminen av tvåan blev avklarad och nu är jag inne på sista. Stressigt värre! Just nu längtar jag verkligen till studenten, ett år och några månader kvar!! Kan inte fatta det.

Just nu sitter jag i skolans datasalar med Kim och Hannan, vi redigerar bilderna vi fotade igår, på de sju dödssynderna. Självklart kommer resultaten upp här sen!
Samtidigt knarkar vi Kings Of Leon, de är sjukt bra! Om du inte har hört dem bör du genast söka på Use Somebody - Kings Of Leon på youtube.

När vi hade fotat klart igår kände vi att vi var så fint sminkade att vi ville ta lite plojbilder också! Jag tänkte plåga er och lägga upp dem här!
     

De som medverkar i fotona är Jag som Högmod, Kim som Lättja, Isabella som Vrede, Bella som Girighet, Helena som Avund och Hannan som Frosseri. Elin var Lust men hon gick hem innan ploj-bilderna!

Nu ska jag vara duktig och hjälpa till!

PEACE OUT!


/ Camilla ♥

RSS 2.0