BYE BYE!

HEJ DÅ SVERIGE! NU GITTAR JAG TILL TURKIET!


A day of..

Just nu sitter jag hos min fru <3 hon står i duschen så jag passar på att blogga lite. Nu är det bara två kvar tills jag åker och jag är fortfarande inte taggad... Ikväll ska vi väl till krullis tror jag. Det blir nicenice..
Igår var vi vid hoppbergen och allt gick lite sjukt till och Alex trillade ner från en klippa med huvudet före. Jag trodde helt seriöst att han var död och vi kunde inte få liv i honom först. Men han klarade sig med fläskläpp, sår i huvudet och säkert mörbultad kropp. Men han hade tur! Han kunde ju ha knäckt nacken eller fått hjärnskakning. När vi fick liv i honom sa han "allt är lugnt, jack daniels fixar det här". Jag måste erkänna att det var väldigt komiskt!
På bussen påväg hem stötte jag först på två fulla killar som såg ut att kunna spy vilken sekund som helst, dom satt och försökte ha en konversation med mig. Jag ansträngde mig verkligen på att försöka hänga med men det gick inte så bra. Så tillslut satt jag och tittade ut genom fönstret och oroade mig över att dom skulle spy på mig.
När jag tog 73an satt några killar och trackade en kille och en tjej för att dom såg "emo" ut. Jag satt och försökte hålla ilskan tillbaka hela resan. Men då vi skulel gå av (alla gick av på samma station) så frågade en av killarna efter mitt nummer, då brast det.. Jag mer eller skällde ut dem för hur de hade betett sig på bussen. Minsn inte exakt vad jag sa men "omogna, äckliga, patetiska, vidriga, idioter) var ord som garanterat användes. åååh det var så otroligt skönt att skälla ut dom.. ni skulle bara veta...

/ JACKASS

Pressure

I don't know myself anymore..


Im in the business of misery

Nu har jag inte pallat skriva på en vecka eller så. Vet inte varför, bloggsuget har försvunnit tror jag! Bara tre dagar kvar tills vi ska åka till turkiet nu. Har sett fram emot det i månader men nu när det börjar närma sig börjar jag känna ångest. Jag vill inte åka längre. Jag har en jäkla skitperiod där det känns som att ingen orkar med mig, jag orkar inte ens med mig själv. Skulle vilja stanna hemma och fixa allt...



/ Jackass

Shoppinglistan

Var ju och handlade med ida i lördags, det här var det jag handlade:
  Tunika - H&M Divided 198 kr
bn,b,  Shorts - H&M Divided 50 kr
fhf Linne - H&M Divided 198 kr
 Leggins - H&M Divided 29 kr
gkghk Solglasögon - H&M 79 kr

Sen handlade jag ett grönt linne på H&M, en mascara, en ögonfransböjare och ögonskugga! Nu ser listan ut såhär:

Bikini  Klart!

●1-2 par shorts - Har köpt två bar shorts nu, skulle vilja ha ett par bruna också >.<

● Kjol - fail

Vattenfast mascara  - jay!
● Ögonfransböjare - Jay!

Något linne eller topp självklart klarade jag det! and i will buy more and more... and som more!
●  Solglasögon - Jay!

Nya listan:
Kjol
● Eventuellt bruna shorts xD


Tack för trevligt sällskap Ida! :) <3



Btw, idag tog jag mitt första dopp! *STOLT*

/ Camilla ♥

RSS 2.0